Eterna uit de mooie stad Wenen

Eterna uit de mooie stad Wenen

De gebroeders Hönigsberg legde in 1863 de basis voor  Eterna overhemden in de mooie stad Wenen. De naam Eterna komt af van de semi-stijve kraag. Van Wenen gaan we naar Duitsland waar de productie startte. Eterna is nu zelfs wereldmarktleider in strijkvrije overhemden. De verkoop van deze unieke Eterna overhemden vind momenteel al plaatst in 33 landen. In 1981 werd een nieuw merk geïntroduceerd voor herenoverhemden en damesblouses, Eterna Excellent.

Super kwaliteiten van Eterna overhemden

Eterna overhemden zijn mooie kwaliteit shirts met een prettig draagcomfort. Je kunt kiezen uit uni kleurige overhemden of shirts met een ruit- of streepdessin. De Eterna overhemden hebben verschillende typen kragen, bijvoorbeeld een button-down kraag. Verschillende overhemden hebben contrasten in de boord. Eterna overhemden zijn gemaakt van een zeer hoogwaardige kwaliteit strijkvrij katoen, Swiss+ katoen uit Zwitserland en ze zijn Eco-tex gecertificeerd. Dit betekent dat elk Eterna overhemd voldoet aan zeer strenge eisen, die garanderen dat een Eterna overhemd niet schadelijk is voor de gezondheid.

Kleren maken de man

Dit is een bekende uitdrukking met een grote kern van waarheid. Een man met een mooi overhemd van goede kwaliteit is verzorgd, modieus en representatief. Met een goed overhemd maak je meteen een goede indruk. Met de aanschaf van Eterna overhemden zit je zeker goed. Alle Eterna overhemden zijn van super kwaliteit en altijd gemaakt van een eerste klas katoen. Je kunt trots zijn op je Eterna overhemden, want het katoen is duurzaam geteeld zonder chemische middelen en op gifvrije grond. Eterna heeft niet voor niets in het jaar 2000 het Öko-Tex Standard 100 certificaat gekregen. De Eterna overhemden zijn strijkvrij.  Dat scheelt een hoop in tijd en je bent er ten allen tijde van verzekerd dat je overhemden er keurig uit zien. Ben je nu super slank, een beetje volslank of wat meer gezet. Eterna heeft toch altijd een goed passend overhemd voor elke man. Ervaar zelf de klasse en uitstraling van deze prachtige strijkvrije heren overhemden.