Een perfect passend overhemd

Een perfect passend overhemd

Overhemden worden vandaag de dag in alle pasvormen, kleuren en merken verkocht. Door het enorme aanbod op overhemden gebied is het er niet makkelijker op geworden om het perfecte overhemd te vinden en aan te schaffen. Heb je inmiddels een mooi pak aangeschaft en ben je op zoek naar een perfect passend overhemd voor daaronder? Lees dan dit artikel en neem de tips mee in je zoektocht naar jouw perfecte overhemd.

Wat maakt een overhemd perfect

Overhemden.com is een specialist op het gebied van overhemden. Onder klanten is er door hen een onderzoek gedaan, om te bepalen waar een perfect overhemd aan moet voldoen. Uit het onderzoek zijn 3 belangrijke eigenschappen naar voren gekomen.

 

De 3 eigenschappen van een perfecte overhemd

Allereerst moet het overhemd goed passen. Met goed passen bedoelen we dat het overhemd aan alle kanten van het lichaam precies genoeg ruimte heeft. Genoeg ruimte om comfortabel te bewegen. Niet te veel getailleerd maar ook niet te weinig. Kijk welke pasvorm bij jou past, je kunt kiezen uit: Slim Fit, Modern Fit of Regular Fit. Nederland heeft verschrikkelijk veel lange slanke mannen. Het is dan ook niet gek dat er voor deze mannen een speciale website ontwikkeld is voor hun perfecte overhemd. Dit overhemd dient langer te zijn dan voor een “normale man”. Maar in de omtrekt niet wijder. Ben jij zo’n mooie lange man? Kijk dan eens op Mouwlengte7.com.

 

De juiste stof

Ten tweede moet je jezelf comfortabel voelen in een overhemd. Dit heeft veelal te maken met de kwaliteit van het katoen waar het shirt van gemaakt is. Goede kwaliteit katoen voelt fijner en zachter aan. Helaas zijn dit vaak ook net iets duurdere overhemden. De extra kosten wegen voor de meeste klanten niet op tegen het extra draagcomfort. Voor 10 tot 20 euro meer zit het overhemd dubbel zo lekker en blijft het veel langer mooi in de was. Je hebt er dus ook langer plezier van.

 

Strijkvrij

Een derde niet heel verrassende eigenschap is dat het makkelijk te strijken moet zijn. Als je als man zelf je was doet is dat een must. Doet jouw vrouw de was dan maak je haar blij met een strijkvrij overhemd, ook wel Easy Iron genoemd. Strijkvrije overhemden blijven gedurende de dag ook netjes zonder kreukels. Ideaal!

 

Aanschaffen van jouw favoriete overhemd

Let bij het aanschaffen van een overhemd goed op de maat, je kunt hiervoor de maattabel gebruiken op mouwlengte7.com. Koop je een overhemd via deze website dan ben je van de 2e eigenschap, goede kwaliteit katoen ook direct verzekerd. Klik dan op de zoekfunctie strijkvrij en daar is jouw favoriete overhemd in diverse kleuren! Ik wens je veel winkelplezier en draagcomfort!